Narudžba i dostava

a

Preporučamo naručiti leptire 30 dana prije svečanosti. Dostavaljamo ih 6-24h prije svečanosti pakirane u ukrasnoj kutiji koja se nalazi na rashladnoj kocki uz jednu rezervnu rashladnu kocku. Nju stavljamo jer je nužno održavati nižu temperaturu izmjenom rashlađenih kocki kako bi leptire zadržali u stanju mirovanja. Dva sata prije puštanja, uklanja se rashladna kocka kako bi se leptiri zagrijali za let. Najbolje je ne izlagati ih direktnom suncu i jakoj svjetlosti sve do trenutka puštanja. Svjetlost i toplina prilikom otvaranja kutije potaknut će ih na let.

Ukoliko vremenski uvjeti nisu savršeni, leptiri znaju biti plahi pa ih slobodno laganim dodirom ruke nježno potaknite da polete. 

Vremenski uvjeti za puštanje:

Leptire isporučujemo u periodu između 1. 4. i 1.11. jer je to vrijeme kada obitavaju u prirodi. Leptire puštate na otvorenom, tijekom danjeg svjetla i za vedrog vremena (iznad 18°C). Niže temperature, vjetar i kiša nisu povoljni vremenski uvjeti i leptiri neće rado poletjeti.

Savjetujemo da ih tada iskoristite kao ukrasni detalj uz neki cvjetni aranžman u dvorani za proslavu te ih pustite kada se vremensku uvjeti poboljšaju.

Iskoristite taj trenutak za predivne fotografije… 

Upute za fotografe

Ne pokušavajte uslikati leptire koji lete prema nebu jer ih je vrlo teško uočiti u letu, mali su i često se ne mogu dobro vidjeti. Najbitnije je fokusirati se na specifični trenutak ili na određenog leptira. Leptire privlače sjaj i šarenilo i letjet će u tom smjeru. Često slete na buket cvijeća i cvjetne aranžmane.

Ukoliko ste izdvojili nekoliko leptira samo fotografiranje, preporučamo ih kratko staviti u hladnjak na 15-20 minuta (NE u zamrzivač). Kada ih izvadite, neće moći letjeti nekoliko minuta. Tada ih možete pažljivo postaviti na mjesto za fotografiranje. Na suncu će leptiri širiti krila kako bi se zagrijali za let. Prije nego odlete, savršen je trenutak za lijepe fotografije iz blizine. 

a

DIAMOND

2500 kn

40 leptira u ukrasnoj kutiji i 30 leptira pojedinačno pakiranih za uzvanike

PLATINUM

1500 kn

36 leptira u ukrasnoj kutiji i 4 za fotografiranje

GOLD

800 kn

20 leptira u ukrasnoj kutiji

SILVER

500 kn

12 leptira u ukrasnoj kutiji

 

ŽELIM NARUČITI PAKET:*